Tökéletes ajándék Karácsonyra? Igen!

A Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai hangoskönyv egy olyan CD, melyeken a gyerekek meséken és dalokon keresztül tanulják meg a biztonságos közlekedés alapvető szabályait.

A mesék két főszereplője Tóbiás és Balambér, a két kedves kis kutyakölyök, akik társaikkal különböző közlekedési helyzetekbe, esetenként veszélyekbe keverednek. Ezek segítségével a gyerekek megismerik a különböző veszélyes helyzeteket és azok elkerülésének módját. Eközben észrevétlenül megtanulják többek között a gyalogos közlekedés, az úttesten és a vasúti átjárón való átkelés, a helyes kerékpározás, az autóbuszos közlekedés szabályait játékos, szórakoztató formában.

Hallgassatok bele!

Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjaiA hangoskönyv elkészítésében olyan jeles színészek vettek részt, mint például Szente Vajk, Polyák Lilla, Oroszlán Szonja és még sokan mások. A szakmai hátteret az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) és a Tudatos Közlekedők Egyesülete (TUKE) biztosította.

Rendeld meg most, és ingyen kiszállítjuk!

Ahhoz, hogy biztosan a fa alatt lehessen az ajándék, legkésőbb december 21-ig add le rendelésed. A posta ünnepek előtti leterheltsége miatt azonban javasoljuk, hogy ne várj az utolsó pillanatig! 🙂